Bästa cykelmaj sedan 2012, bästa cykelåret sedan 2014.

Känner mig riktigt taggad nu, gällande cykling och att släppa några trivselkilon så går det mesta min väg just nu. Jag är verkligen inne i ett flow.

Tidigare i år började jag logga antal cyklade kilometer per månad, för att kunna jämföra med tidigare år. Tidigt fick jag indikationen om att det här kommer bli ett bra cykelår. Och nu när maj är slut så ser jag att det här blir den bästa maj sedan 2012, och bara på 2018 års första fem månader har jag lyckats skrapa ihop fler kilometer än vad jag klarat av per år de senaste tre åren.

Okej, det finns en handfull anledningar – älskade Julian, hjärtmuskelinflammation och mycket att göra med huset. Men det här är första året sedan mitten av 2000-talet som jag faktiskt cykelpendlar med någon sorts kontinuitet. Och insikten av att jag sparar så pass mycket tid som jag gör, i kombination med antalet tillryggalagda kilometrar och tappade kilon, bör kunna motivera mig under hela året och förhoppningsvis även kommande år.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *